UPDATE..
"Het weekend voor Valentijn gingen gingen Esther en ik opnieuw aan de haal met cupcakes. Ze werden nu niet voor je lief of buurtje gemaakt maar voor een onbekende. 

In januari opende we onze inzamelingsactie en hoopte op zo’n 100 gedoneerde cupcakes. En wat denk je? Het weekend voor Valentijn stonden Es en ik gewoon +200 cupcakes te versieren. Ik leerde een spoedcursus cupcake bakken en we gingen als een speer met z’n twee. Teamwork! 🚀

14 februari was het moment daar om ‘onze’ cupcakes rond te brengen bij 9 locaties in Westland en omgeving. We mochten binnen kijken bij de dagopvang, langdurige zorg en crisis opvang. We waren er stil van en tegelijkertijd voelde het goed wat we deden.

Wat we ervoor terug kregen? Blije gezichten. Missie geslaagd!"


Lees hieronder meer over de actie
Wij zijn Esther en Gerda, 2 startende Westlandse ondernemers en wij zetten ons graag in voor onze medemens. Valentijnsdag lijkt ons een mooie gelegenheid voor een liefdevolle actie!

Voor wie….
We gaan deze actie uitvoeren voor de cliënten van Perspektief. Dit is een stichting die mensen onder hun vleugels neemt die te maken hebben met bijvoorbeeld huiselijk geweld, slachtoffer zijn van loverboys/stalking, mensen die dakloos zijn en mensen die (nog) niet zelfstandig kunnen wonen vanwege hun psychiatrische of sociaal-maatschappelijke problemen. Perspektief helpt hen om in balans te komen en hun leven weer vorm te geven. Zij focussen zich hierbij op kansen, mogelijkheden en persoonlijke groei!

Chris was dakloos en verslaafd
Chris was dakloos en verslaafd
Een cupcake: speciaal voor jou!
Een cupcake: speciaal voor jou!
Julia werd achtergelaten en kreeg later te maken met bedreigingen en huiselijk geweld.
Julia werd achtergelaten en kreeg later te maken met bedreigingen en huiselijk geweld.
Waarom doen we dit…
Op Valentijnsdag draait het om de liefde, maar wij zijn ons ervan bewust dat niet iedereen dit mag/kan ervaren. Daarom hebben wij deze geef-actie bedacht. Deze actie is voor mensen bedoeld die vaak nauwelijks liefde ontvangen door de situatie waarin zij zich bevinden. Ook Corona is een vervelende bijkomstigheid. Iedereen verdient toch een moment van gezien worden en begrip krijgen? Dat zijn basisbehoeften die ieder mens nodig heeft!
Onze missie: een moment van aandacht voor de mensen die dat (extra) nodig hebben.

Hoe gaan we dit doen…
Esther zal, met een helpende hand van Gerda, de lekkerste cupcakes bakken en voorzien van een mooie topping (zie voorbeelden op deze pagina). Er wordt veel tijd en aandacht geschonken aan het opmaken van de cupcakes. Elk exemplaar zal er even uitbundig uit gaan zien. Zo krijgen de ontvangers een uitnodigende en feestelijke cupcake. Dit is laagdrempelig om aan te nemen en tevens erg lekker!​​​​​​​
Het uitdelen van de cupcakes zal op Valentijnsdag, maandag 14 februari, plaatsvinden. We hopen zoveel mogelijk cliënten te kunnen verrassen!
Jeanette is teamleider bij Perspektief
Jeanette is teamleider bij Perspektief
Wil je doneren?
Wij hebben een inzamelingsactie geopend waar jij één of meerdere cupcakes kunt doneren. Hoe meer cupcakes er worden ‘gedoneerd’, hoe meer er uitgedeeld kunnen worden! Het uitdelen van de cupcakes zal op Valentijnsdag plaatsvinden. Wij kijken ernaar uit zo veel mogelijk cliënten te kunnen te kunnen verrassen op de dag van de liefde. We starten met uitdelen op de locatie in Naaldwijk. Indien met onze actie meer cupcakes worden besteld, dan dat er cliënten in Naaldwijk zijn, wijken wij graag uit naar andere locaties van Perspektief. 

De kosten van één cupcake bedragen € 2,50, meer cupcakes of een extra bedrag doneren mag natuurlijk altijd!
Meer weten over Perspektief? Klik hier
Back to Top