Dorenda en Kim (moeder en dochter) besloten hun krachten samen te bundelen onder de naam Derma Essentials. Dorenda is medische pedicure en Kim huid therapeute. Deze dames kwamen bij Gerda terecht voor een passende huisstijl. ‘Strak met een vrouwelijke touch’ was hun wens. 

 Inmiddels heeft iedere inwoner van Maasland (en daarbuiten) een visitekaartje van Derma Essentials in haar portemonnee, wordt er regelmatig de website bezocht voor een passende behandeling en gaan de cadeaukaarten als warme broodjes over de toonbank. Een geslaagd project!  ​​​​​​​
Kim en Dorenda over Gerda: 
"Ik ben bij Gerda terecht gekomen om mijn logo en stijl te laten maken. Ik ben zo tevreden dat ik iedereen haar zou aanraden! Ze is makkelijk te bereiken en luistert heel goed naar je wensen. Ze heeft mij zo verbaasd met het prachtige ontwerp. Daarnaast heeft Gerda ook mijn visite kaartjes ontworpen. Ik krijg van veel mensen complimenten over mijn logo en visite kaartjes dat ik ze ook met trots geef! Gerda staat voor kwaliteit, is eerlijk en helpt je graag als je ergens niet uit komt. Gerda is heel professioneel en geeft je het hele pakket! Als je een mooie branding wilt raad ik haar echt aan je wordt zeker niet teleurgesteld!"
Back to Top